Ο Δημήτρης Κυτριλάκης νέος πρόεδρος στην ΟΕΒΕ – Παραιτήθηκε ο Βασίλης Παππάς

Ο κ. Δημήτρης Κυτριλάκης εξελέγη νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων (ΟΕΒΕ) Χίου, μετά την υποβολή παραίτησης από την θέση του προέδρου – για λόγους υγείας – του κ. Βασίλη Παππά.

Στις λοιπές θέσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΟΕΒΕ εκλέγονται: Πέτρος Κιοσκεριάν αντιπρόεδρος, Μικές Κριμιζής γενικός γραμματέας, Βικτωρία Αμπαζή ταμίας και μέλη Βασίλης Παππάς, Νίκος Μαραγκέλλης, Άννα Χρυσούλη, Γεώργιος Γεωργούλης, Μιχαήλ Βαλτικός.

Την ΟΕΒΕ στο Επιμελητήριο Χίου θα εκπροσωπεί ο κ. Νίκος Μαραγκέλλης και στην Αναπτυξιακή Εταιρεία θα την εκπροσωπεί ο κ. Δημήτρης Κυτριλάκης

Δήλωση του παραιτηθέντος Βασίλη Παππά

Συνάδελφοι,

Μετά από 30 συνεχή χρόνια ενασχόλησης με τον συνδικαλισμό πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου. Η απόφαση αυτή, πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και «ζύγισμα» των δεδομένων και αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα βήματα της ζωής μου.

Οι λόγοι που με ώθησαν στην παραίτηση είναι η πρόσφατη περιπέτεια υγείας μου, η οποία επιβαρύνεται λόγω αυξημένων υποχρεώσεων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια