Ο Κάρμαντζης «σνομπάρισε» την σύσκεψη κι ο Μπουγδάνος… έστριψε

Ο ένας, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος συγκάλεσε σύσκεψη, αλλά ατζέντα και στο δέον γενέσθαι δεν υπήρχε, ο άλλος, ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, «σνομπάρισε» και δεν πήγε καν κι έμειναν οι εκπρόσωποι των φορέων του νησιού, να ζητούν – στην πλειονότητά τους – κινητοποιήσεις κατά του κυβερνητικού σχεδιασμού, πλην – όμως – εις ώτα μη ακουόντων.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε η σύσκεψη, που συγκάλεσε ο κ. Μπουγδάνος το μεσημέρι της Δευτέρας, 17 Φεβρουαρίου 2020 και το τελικό συμπέρασμα που προκύπτει είναι αυτό που αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, υπό τον τίτλο «Θέλουν να βάλουν στο… μαντρί τις κινητοποιήσεις κατά της υπερδομής» ότι όλα γίνονται μήπως και ξεφουσκώσει η αντίδραση, μήπως και «τους βάλουμε στην ίδια… συντεταγμένη πορεία» των αποφάσεων και ξανά των αποφάσεων έως ότου βαρεθούν και εγκαταλείψουν.

Πάντως, στο αίτημα και στις προτάσεις των περισσότερων εκπροσώπων από τους φορείς για οργάνωση κινητοποιήσεων κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο προσφυγικό ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κράτησε σαφείς αποστάσεις, λέγοντας ότι η σύσκεψη δεν έγινε για αυτόν τον σκοπό.

Αποτέλεσμα, εν ολίγοις μηδέν κι όλα πλέον θα κριθούν στην αποψινή λαϊκή συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην αίθουσα της ΠΕΚΕΒ, στον Βροντάδο κι έχει ως κύριο αντικείμενο την οργάνωση δράσεων για την απόκρουση του κυβερνητικού σχεδιασμού, που προβλέπει την δημιουργία της υπερδομής προσφύγων και μεταναστών στο Αίπος, στην ήδη επιταχθείσα έκταση των 625 στρεμμάτων.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια