Ο Νότης έχει τα νεύρα του

Δεν πήγαν όλα πρίμα το τελευταίο διάστημα στη Χίο για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, οπότε και ευκαιρίας δοθείσης λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, κατέφθασε πλησίστιος στο νησί για εκ του σύνεγγυς συζητήσεις και… οδηγίες προς ναυτιλομένους.

Το ένα… γκολ ήταν ότι μια βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες κατάφερε να «τρυπήσει» τα «σφραγισμένα σύνορα», κάτι που φέρεται να φέρει βαρέως ο νέος λιμενάρχης Χίου κ. Παντελής Βατούσης, στην αρχή μάλιστα της ανάληψης των καθηκόντων του. Τα κλειστά μάτια του υπουργού στην φωτογραφία προδίδουν την απαρέσκειά του για το περιστατικό.

Το άλλο, εδώ μάλιστα ήταν αυτογκόλ για πολλά γέλια, έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Χίου, όπου η διοικήτρια κα Ελένη Κανταράκη (στην φωτό το Δ.Σ. του νοσοκομείου στο γραφείο του υπουργού) αναγκάσθηκε υπό το βάρος των εξελίξεων να επαναφέρει στην θέση της την εκπαραθυρωθείσα προϊσταμένη της μονάδας, κατόπιν – βεβαίως, βεβαίως – συντόνων ενεργειών του εξ ευωνύμων κ. Φιλόδωρου Βιτέλλα, ο οποίος κλείνει εξ αντανακλάσεως τα μάτια (τα αυτιά δεν μπορεί να τα κλείσει) για να μην βλέπει τις σφιγμένες γροθιές του κ. Μηταράκη.

Τριήμερο, όμως, κι αυτό…

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια