Ο πανικός τους τώρα πια δεν κρύβεται

Πριν αλέκτορα φωνήσαι… επιβεβαιώνεται πλήρως ο πανικός που έχει καταλάβει το δίδυμο – Μηταράκη – Κάρμαντζη, το οποίο είχε καταγγείλει νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, για επιχείρηση άσκησης πιέσεων, εν όψει της συγκέντρωσης της Τετάρτης, η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων Χίου.

Τον πανικό δε αυτόν είχαμε εντοπίσει κι αναδείξει σε ρεπορτάζ μας, υπό τον τίτλο «Σε πανικό το σύστημα Μηταράκη και οι τοπικοί δορυφόροι για την παναιγαιακή κινητοποίηση της Τετάρτης», την περασμένη Παρασκευή.

Φαίνεται, όμως, ότι η κινητοποίησή τους (δηλώσεις από δω κι από κει, κοινή ανακοίνωση με τον δήμαρχο Μυτιλήνης) δεν απέφερε τα αναμενόμενα και προς τούτο μπαίνει σε εφαρμογή το planB, με τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη να καλεί σε συνέντευξη Τύπου για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, το πρωί της Τρίτης, 22 Φεβρουαρίου 2022.

Κι εμείς που νομίζαμε ότι τα είχε πει όλα, τι άλλο θα βρει; Το εμπεδώσαμε ότι δεν μετέχει σε εξεγέρσεις, δεν είναι δική του αυτή η κινητοποίηση, άρα προς τι τα… μίση και τα πάθη;

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια