Ο πρίγκιπας και ο φτωχός από τη θεατρική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Θυμιανών

Η θεατρική ομάδα του Δημοτικού Δχολείου Θυμιανών παρουσιάζει το έργο “Ο πρίγκιπας και ο φτωχός” στα πλαίσια του προγράμματος «DramaClub– Θεατρικό Εργαστήρι». Συμμετέχουν μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου. Οι παραστάσεις θα δοθούνστο Δημοτικό Σχολείο Θυμιανών την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 το πρωί & το απόγευμα καθώς και στην σκηνή του Εκπολιτιστικού Σωματείου Καλλιμασιάς η Πρόοδος το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιουνίου 2019.

Το βιβλίο του ΜαρκΤουαίην “Ο Πρίγκιπας κι ο φτωχός” αποτέλεσε αγαπημένο ανάγνωσμα γενεών και γενεών, ενώ παράλληλα, γνώρισε πολλές διασκευές για το θέατρο, τον κινηματογράφο, ακόμα και για τα κινούμενα σχέδια. O ίδιος ο συγγραφέας το χαρακτήρισε ως “μια ιστορία για νέους κάθε ηλικίας”.

Στο υπέροχο βιβλίο του Τουαίην, περιγράφεται η ιστορία ενός φτωχού παιδιού, που έμοιαζε καταπληκτικά με τον γιο του βασιλιά και πήρε τη θέση του στο παλάτι, για να γίνει αργότερα βασιλιάς, ενώ το πραγματικό βασιλόπουλο γυρνούσε φτωχό και αξιολύπητο, χωρίς κανείς να πιστεύει την ιστορία του

Φιλική συμμετοχή: Κοσμάς Μανές, Αντώνης Γκιούλης

Κοστούμια Μ.Ε.Ο.Θ

Θεατρική προσαρμογή κειμένου: Ασπασία Ματθαίου

Σκηνοθεσία: Ασπασία Ματθαίου

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια