Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και η «εξέδρα»

Για ακόμα μία φορά πιάστηκε… χαλαρός ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιάννης Γεωργιάδης, στις «παρεμβάσεις» της «εξέδρας», κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την Πέμπτη, 3 Μαΐου 2017.

Την ώρα που μιλούσε στο συμβούλιο ο σύμβουλος κ. Μιχάλης Φυτούσης, η «εξέδρα» στην οποία προφανώς δεν άρεσαν όσα έλεγε έκανε τα σχόλιά της και φυσικά με τρόπο που κάθε άλλο παρά αρμόζει στην συνεδρίαση του οργάνου.

Το γεγονός αυτό κατήγγειλε η σύμβουλος της Χιακής Συμπολιτείας κα Δέσποινα Τσαρδάκα, υπενθυμίζοντας ότι ανάλογης συμπεριφοράς είχε τύχει και η ίδια σε προηγούμενη συνεδρίαση του συμβουλίου από ορισμένους «αγανακτισμένους» πολίτες.

Ο κ. Γεωργιάδης δικαιολογήθηκε ότι δεν άκουσε λόγω αποστάσεως όσα ειπώθηκαν σε βάρος του κ. Φυτούση, ενώ ο κ. Μάρκος Σκούφαλος τόνισε ότι χρειάζονται αυξημένα αντανακλαστικά.

Ελπίζουμε ότι μετά από εκείνα τα «ντροπή σας» και «φτου σας» από «αγανακτισμένη» σε προηγούμενο Δ.Σ., αλλά και από τα σημερινά, ο πρόεδρος να έχει καταστεί σοφότερος για τον τρόπο παρέμβασης στους θερμόαιμους της «εξέδρας».

Σχόλια