Ο Τρομπούκης «ξεχνά» την ταμπακιέρα και τα βάζει με ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε νύξη κάνει ο επιχειρηματίας και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Χίο κ. Κώστας Τρομπούκης για την πρωτοφανή και απαράδεκτη για τα δεδομένα της Χίου επίθεση κατά του επιθεωρητή του ΣΕΠΕ Χίου κ. Δημήτρη Φραγκομίχαλου, την περασμένη Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, κατά την διάρκεια ελέγχου στο ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριό του, στην Φάρκαινα.

Στην δεύτερη, σήμερα Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, ανακοίνωσή του ο κ. Τρομπούκης χαρακτηρίζει ως αναληθή και συκοφαντικά όσα δημοσιεύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης και ισχυρίζεται ότι έχει στοχοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή – όπως αναφέρει – ασκεί πολιτική δραστηριότητα για να αλλάξει η στρεβλή κατάσταση που ζει ο τόπος με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τρομπούκης, επί της ουσίας του ελέγχου, αναφέρει ότι η καθαρίστρια που βρέθηκε στον εργασιακό χώρο ήταν με εργόσημο, το οποίο και προσεκόμισε σήμερα Τρίτη, δηλώνει ότι ουδέποτε υπήρξε ανασφάλιστος εργαζόμενος στην επιχείρησή του, ενώ αποσιωπά πλήρως τα της καταγγελίας για λεκτική επίθεση και για το ότι εκσφενδόνισε κατά του κ. Φραγκομίχαλου πλαστικό αντικείμενο.

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Τρομπούκη έχει ς εξής:

«Επειδή πολλά αναληθή και συκοφαντικά κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ (σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα των προσκείμενων στο ΣΥΡΙΖΑ) σχετικά με τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή 14/6/2019 κατά τη διάρκεια ελέγχου στο ιατρείο μου από τον επιθεωρητή του ΣΕΠΕ Δημήτρη Φραγκομίχαλο, θέλω να δηλώσω με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο:

  • Στην επιχείρηση μου εργάζονται εκτός από μένα, τέσσερα άτομα και δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ ανασφάλιστος και αδήλωτος εργαζόμενος.
  • Κατά το γενόμενο έλεγχο, στο χώρο εργαζόταν μια γραμματέας εντός του ωραρίου της και μία καθαρίστρια με εργόσημο.
  • Με έκπληξη μου διαπίστωσα ότι ο επιθεωρητής γνώριζε και το ωράριο της γραμματέως και δεν ζήτησε πίνακα προσωπικού.
  • Για δε την καθαρίστρια συμφώνησε στα πλαίσια της προθεσμίας που δίδει ο νόμος, να προσκομίσω τα δικαιολογητικά της την Τρίτη 18/6/2019.
  • Παρόλα αυτά ο ίδιος και ο ειδικός γραμματέας ΣΕΠΕ προέβησαν την επόμενη μέρα Σάββατο 15/6/2019 σε μηνυτήριο αναφορά και δημοσιοποίηση ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων μέσω δελτίου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα συμπεράσματα είναι αυτονόητα.

Η πολιτική μου δραστηριότητα και η έντονη συμμετοχή μου στην προσπάθεια αλλαγής της στρεβλής κατάστασης που ζει ο τόπος μας την τελευταία τετραετία με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η προφανής αιτία στοχοποίησής μου. Η μέθοδος της συκοφαντίας είναι γνωστή τακτική του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πτοούμαι γιατί απλούστατα δεν έχω τίποτε να κρύψω. Έχω ήδη προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια