Οι ευρωεκλογές ευκαιρία για το ΚΙΝΑΛ να ξεκολλήσει… την πλάτη από τον τοίχο

Ως ευκαιρία για να αναδειχθεί το κόμμα, ΚΙΝΑΛ σήμερα, ως εξέλιξη και συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, που τόσα χρόνια ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αποτελούν οι επερχόμενες ευρωεκλογές, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, μιλώντας στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 30 Απριλίου 2019.

Στην μικρή αίθουσα του Ομηρείου με ένα καλό ως προς την ποσότητα ακροατήριο, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών της τρέχουσας περιόδου, ο κ. Ανδρουλάκης πρόβαλε το ΚΙΝΑΛ ως την μοναδική δύναμη για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε, είναι προσκολλημένοι στον Βέμπερ και στο Λαϊκό κόμμα, που υποστηρίζουν την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων, με την Γερμανία να έχει το πάνω χέρι, ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε ότι κάθε ψήφος στο κόμμα αυτό ουσιαστικά ενισχύει τις αντιευρωπαϊκές δυνάμεις.

Αναφερόμενος, τέλος, στο προσφυγικό που πλήττει τα νησιά και τη Χίο ειδικότερα επέρριψε σοβαρότατες ευθύνες στην κυβέρνηση, επειδή δεν αξιοποίησε τους μεγάλους ευρωπαϊκούς πόρους, που θα μπορούσαν να αμβλύνουν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην τοπική οικονομία.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια