Οι μπουλντόζες του Μηταράκη έπιασαν δουλειά στην Λέσβο, ετοιμότητα στη Χίο

Την συμπαράστασή της στους κατοίκους της Λέσβου στον αγώνα τους κατά της κατασκευής της υπερδομής προσφύγων και μεταναστών στην Βάστρια, εκφράζει η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου. Παράλληλα, καλεί όλους τους Χιώτες σε εγρήγορση και ετοιμότητα για κινητοποίηση, ώστε να αποτραπεί νέα εισβολή στο νησί. Αναλυτικά:

Σαν τους κλέφτες μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα η κυβέρνηση και το υπουργείο Μετανάστευσης, κουβάλησαν τα μηχανήματα του “εθνικού” μας εργολάβου στην Βάστρια της Λέσβου με την συνοδεία οχημάτων της κρατικής ασφάλειας, για να ξεκινήσει το έγκλημα της κατασκευής υπερδομής, το έγκλημα κατασκευής φυλακής εγκλωβισμένων στα νησιά μας.

Γιατί το έκαναν εν κρυπτώ από την στιγμή που διατυμπανίζουν με τα πληρωμένα ΜΜΕ και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις ότι έχουν την συναίνεση της κοινωνίας;

Συμπαραστεκόμαστε στους συμπατριώτες μας της Λέσβου στους αγώνες που έχουν μπροστά τους, στους κοινούς μας αγώνες.

Καλούμε όλους τους Χιώτες να είμαστε σε εγρήγορση, να είμαστε έτοιμοι μέρα και νύχτα να κινητοποιηθούμε άμεσα όλοι μαζί να αποτρέψουμε την νέα εισβολή της κυβέρνησης, του υπουργού της και της Ε.Ε .

Aς το βάλουν καλά στο μυαλό τους ο υπουργός και η κυβέρνηση ότι χωρίς την σύμφωνη γνώμη της κοινωνίας, δεν θα περάσει κανένας σχεδιασμός τους. Θα μας βρουν απέναντι όλους μαζί ενωμένους όπου και όποτε τολμήσουν ξανά να επιχειρήσουν οτιδήποτε εναντίον του νησιού μας.