Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία το KARFAS EVENTS

Με μεγάλη επιτυχία διοργάνωσε τις καλοκαιρινές δράσεις KARFAS EVENTS και φέτος ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών. Οι εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά της παραλίας του Καρφά και δίνουν άλλο νόημα στη διασκέδαση και στο τί μπορεί να προσφέρει τελικά μια παραλία πέρα από ηλιοθεραπεία και μία δροσερή βουτιά..

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 31 Ιουλίου, έλαβε χώρα ο 6ος Διαγωνισμός Γλυπτικής στην άμμο με τη συμμετοχή 10 ομάδων.

H 3μελης κριτική Επιτροπή που αποτελούνταν από τις κυρίες Δέσποινα Καλαγκιά, Τζούλη Ζερβούδη και Βασιλεία Βερβεράκη , αφού έλαβαν υπόψιν  τους ψήφους των ομάδων (κάθε ομάδα είχε το δικαίωμα να ψηφίσει την ομάδα που της άρεσε περισσότερο) ανακοίνωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Την 1η θέση κατέλαβε η  ομάδα “Γοργόνες και Μάγκες” με τον όμορφο ιπποπόταμο τους. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι ομάδα “Τρελοπαρέα” με το οικολογικής συνείδησης θέμα τους “Save the planet” και η ομάδα “Αμαζόνες” με τον χαριτωμένο χορτάτο γάτο τους που μόνο το ψαροκόκαλο άφησε από το ψάρι που έφαγε. Στη τρίτη θέση ισοβάθμησαν η ομάδα “RED PANDA” με το έργο τους “Girl power” , ύμνος στο γυναικείο φύλο , η ομάδα «Τα μικράκια»  με το έργο” Κάστρο και πύργοι” και η ομάδα “Κατζιλιέρη team” με το έργο ” Κορίτσι και αστερίας”.

Όλες οι ομάδες πήραν αναμνηστικό μετάλλιο, έπαινο συμμετοχής και ένα δωράκι καθώς απόλαυσαν  και πολλές παροχές που πρόσφεραν απλόχερα οι χορηγοί της εκδήλωσης. Οι νικήτριες ομάδες έλαβαν επιπλέον δώρα και στην πρωταθλήτρια ομάδα έγινε η απονομή του κυπέλου της διοργάνωσης από το εκπρόσωπο της Ένωσης Μαστιχοπαραγών Χίου κο  Δήμητριο Αγκά.

Τα “Karfas‘ Events” συνεχίστηκαν με τη διοργάνωση του 5ου Karfas Cup – Γιώργος Κόρμαλος, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022. Από το Σάββατο ξεκίνησαν οι προκριματικοί για να βγει η τελικά 16αδα που τελικά αγωνίστηκε.

Κύριο χαρακτηριστικό του φετινού τουρνουά ήταν η συμμετοχή πολύ καλών και πολύ προπονημένων ζευγαριών. Η βαριά άμμος του Καρφά, ο ζεστός ήλιος, το υψηλό επίπεδο των ομάδων και οι συνεχείς δυνατές μάχες έκαναν το τουρνουά ιδιαίτερο, αγωνιστικότατο και συνεχές ενδιαφέρον.

Το Τουρνουά ξεκίνησε στις 10.30  τηρώντας ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου πρωτοχορευτή του Μ.Ε.Ο.Θ  Γιώργου Κόρμαλου και τελείωσε, μετά από 30 αγώνες, στις 21.00 Ένας μαραθώνιος γεμάτος ένταση , πάθος, σερί πόντων και αμφίρροπων αγώνων.

Νικητήριο ζευγάρι αναδείχθηκε , για μία ακόμη χρονιά, η ομάδα Σιδεράτου Δέσποινα και Άγγελος Κυτριλάκης . Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Μαρκέλλα Φραγκομίχαλου και Νίκος Καββάδας,  την τρίτη θέση το ζευγάρι Μαριτίνα Μπατή και Λευτέρης Κάργατζης ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε η ομάδα Μαρία Καζάκα και Γιώργος Χρηστάκης.