Ομοσπονδιακός προπονητής πινγκ πονγκ της ΕΑΟΜ ΑμεΑ ο Χρόνης Πολίτσης

Μόνο δίσεκτο δεν είναι το 2020 για τον Χιώτη προπονητή ΑμεΑ στην επιτραπέζια αντισφαίριση, Χρόνη Πολίτση. Οι τελευταίες επιτυχίες του αθλητή που ανέδειξε και συνόδεψε σε όλους τους αγώνες του, του Μάριου Χατχηκυριάκου, έφεραν την αναγνώριση και καταξίωση για ακόμη μια φορά του προπονητικού ταλέντου και των ικανοτήτων του Χρόνη Πολίτση δίνοντας του τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Για τον Χρόνη Πολίτση ως αθλητή η Ολυμπιάδα του 2014 ήταν ένα μεγάλο όνειρο. Τώρα πλέον μαζί με τους αθλητές της εθνικής ομάδας ΑμεΑ στην επιτραπέζια αντισφαίριση η Ολυμπιάδα του Τόκιο είναι ο νέος στόχος και ήδη ο Μάριος έχει χαράξει πορεία για την κατάκτηση της πρόκρισης.

Την είδηση για την τοποθέτηση του στον πάγκο της Εθνικής έκανε γνωστή ο ίδιος ο Χρόνης Πολίτσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Χρόνης από το καλοκαίρι του 2018 ζει στην Κεφαλονιά , ένα νησί που γνώρισε και που αγάπησε και στο οποίο προφανώς κατάφερε να δημιουργήσει τις ιδανικές για τον ίδιο συνθήκες σε ότι αφορά την ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ήδη από τον Ιούλιο του 2019, κατάφερε από το μηδέν να στήσει τις εγκαταστάσεις ενός προπονητηρίου και να δημιουργήσει έναν σύλλογο αντισφαίρισης τον επονομαζόμενο “Αθλητικό Σύλλογο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κεφαλονιά”.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια