Όπου νάναι πιάνει δουλειά ο Τσάκος, δυό «ορφανά» και κάτι κουφάρια απέμειναν

Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν χρειάστηκε να δοθούν παρατάσεις, εν προκειμένω για να εκκενωθεί ο θαλάσσιος και χερσαίος χώρος της μαρίνας Καστέλλου, προκειμένου να αποδοθεί από το ΤΑΙΠΕΔ στον επενδυτή, σε όμιλο εταιρειών με επικεφαλής εταιρεία συμφερόντων του ομίλου Τσάκου.

Η επαπειλή προστίμων από το λιμεναρχείο Χίου, που με δημόσια ανακοίνωσή του καλούσε τους ιδιοκτήτες σκαφών κ.λπ. να τα απομακρύνουν από την περιοχή, μάλλον δεν ήταν εκείνο που έφερε το αποτέλεσμα, ίσως η εξήγηση να βρίσκεται αλλού, μάλλον στην… δίψα των Χιωτών να δουν επενδύσεις στο νησί!

Πρωί Τετάρτης 16 Οκτωβρίου 2019, μία μόλις ημέρα μετά την εκπνοή της προθεσμίας του λιμεναρχείου Χίου, στις προβλήτες της μαρίνας ήταν δεμένες μόνον δύο «ορφανές» βαρκούλες, ενώ στον χερσαίο χώρο «χάσκουν προς τον ουρανό» πέντε, έξι κουφάρια σκαφών κι ένα τροχόσπιτο (με ξένες πινακίδες), όλα μάλλον αγνώστου ιδιοκτησίας.

Και περιστέρια, πολλά περιστέρια στην περιοχή, που απολαμβάνουν ανενόχλητα τον χώρο και τον καλό καιρό, επίσης, για λίγο χρόνο όμως ακόμα, γιατί όπου νάναι θα πιάσουν δουλειά μηχανήματα και εργάτες, πάνε τα περιστέρια, πάνε κι οι καλαμιές, καιρός ήταν πια να κλείσει μια χαίνουσα – από κάθε άποψη – πληγή της Χίου, που ρούφηξε δημόσιο χρήμα και μαρίνα ουδέποτε υπήρξε.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια