Όρτσα τα πανιά από το Άρτιον

Μουσική βραδιά αγάπης με τίτλο «΄Ορτσα τα πανιά», πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος δημιουργικής έκφρασης και του ευ ζην «Α Ρ Τ Ι Ο Ν».

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση , που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της πισίνας στο ξενοδοχείο “ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ”, την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, στις 20.30.

Η μουσική παρέα του Μάριου Νεαμονιτάκη, πλαισιωμένη από μέλη και φίλους του «ΑΡΤΙΟΝ», θα ταξιδέψει το κοινό με τραγούδια της θάλασσας , και της ναυτοσύνης, σε στίχους Ν. Καββαδία και Ελύτη. Στη συνέχεια όλη η συντροφιά , θα κινηθεί σε άλλα μουσικά μονοπάτια.

Εκεί θα βρίσκονται ο Μπάμπης Κοιλιάρης με όλα του τα μουσικά όργανα, ο Σίμος Καραολάνης με τα κρουστά του, ο Δημήτρης Ζαφείρης με φυσαρμόνικα και η Βάσω Κριτάκη με το ντέφι της.

Μαζί τους τραγουδιστικά ο Ανέστης Αραμπατζής, η Δώρα Βαβούλα, ο Γιώργος Σκυριώτης, ο Μάριος Ρηγάκης, ο Μιχάλης Κοντούδης, ο Γιάννης Κανταλής και ο Στέλιος Κουμπιάς.

Η μουσική βραδιά δεν σηματοδοτεί μόνο την έναρξη των πλούσιων εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ», αλλά κυρίως αποτελεί αφορμή για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε ένα συμπατριώτη μας που τη χρειάζεται από όλους μας.

Τον γνωστό μας Παντελή με το ποδήλατο και το τραντζιστοράκι του.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς και ελπίζουμε να τον γεμίσετε με τον οβολό σας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια