Όσοι πιστοί προσέλθετε στις εκλογές της Κυριακής

Ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Χιώτες όπου κι αν αυτοί ανήκουν πολιτικά για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2017, που θα αναδείξουν επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απηύθυνε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Στέλιος Καμπούρης, εκ μέρους της ανεξάρτητης αρχής διαδικασιών και διαφάνειας που συγκροτήθηκε υπό τον καθηγητή κ. Νίκο Αλιβιζάτο.

Τον κ. Καμπούρη πλαισίωναν η κα Λίτσα Λύκου, ως εκπρόσωπος της κας Φώφης Γεννηματά, ο κ. Νίκος Μαρτάκης, ως εκπρόσωπος του κ. Σταύρου Θεοδωράκη και ο κ. Δημήτρης Ξυνταριανός, ως εκπρόσωπος του κ. Γιώργου Καμίνη.

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι επ’ ωφελεία της δημοκρατίας, υποστήριξε ο κ. Καμπούρης, παρουσιάζοντας λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα στηθούν οι κάλπες της Κυριακής.

Στη Χίο υπάρχουν 4 εκλογικά κέντρα, δύο στην πόλη, στον όροφο του δημαρχείου Χίου, ένα στο πρώην δημαρχείο Καρδαμύλων κι ένα στα Αρμόλια στο αγροτικό ιατρείο.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, επιδεικνύοντας οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας, καταβάλλοντας 3 ευρώ για την κάλυψη των εξόδων της διαδικασίας.

Κλείνοντας ο κ. Καμπούρης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι με την συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία ανοίγει ένας νέος δρόμος, όπου πλέον οι πολιτικοί φορείς και τα κόμματα θα εμπιστευθούν την ανεξάρτητη αρχή διαδικασιών και διαφάνειας.

Σχόλια