Ουαί υμίν… Νότη Μηταράκη

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΦΚΑ δηλώνει ότι βρίσκεται ο υφυπουργός Εργασίας κ. Νότης Μηταράκης,  ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Γούλα Ζήση, υπεύθυνο του κλιμακίου ελεγκτών του περιφερειακού ελεγκτικού κέντρου ασφάλισης Κεντρικής Μακεδονίας, που δέχθηκε επίθεση το Σάββατο, 20/7/2019 κατά την διάρκεια επιτόπιου ελέγχου σε επιχείρηση στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας η καταπολέμηση της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας προς διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, της βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος και της προάσπισης της υγιούς επιχειρηματικότητας. Οι έλεγχοι θα συνεχίσουν με εντατικούς ρυθμούς, ενώ θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή σε περιστατικά βίας εναντίον των ελεγκτικών κλιμακίων…».

Πολύ ωραία ακούγονται όλα αυτά και μακάρι να γίνουν πράξη. Όμως, ο κ. Μηταράκης πρέπει προηγουμένως να εξηγήσει γιατί εποίησε την νήσσαν, κοινώς έκανε την πάπια, σε ανάλογο περιστατικό βίας κατά του ελεγκτή του ΣΕΠΕ Χίου κ. Δημήτρη Φραγκομίχαλου, ο οποίος – λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές – δέχθηκε επίθεση από επιχειρηματία ακτινοδιαγνωστικού κέντρου, μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και επίδοξο υποψήφιο βουλευτή της στη Χίο.

Λέμε, τώρα, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, ούτε δύο μήνες έχουν περάσει από τότε.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια