Πανηγυρικό κλίμα για την νίκη Κάρμαντζη

Πανηγυρικό κλίμα επικρατεί στο γραφείο του κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, στην περιφερειακή ενότητα Χίου, καθώς τα μέχρι στιγμής συγκεντρωτικά αποτελέσματα (ανεπίσημα) δείχνουν ότι θα είναι ο νέος δήμαρχος Χίου.

Μέλη της οικογένειάς του, καθώς και φίλοι και συνεργάτες του, έχουν συγκεντρωθεί στον προθάλαμο του γραφείου του και πανηγυρίζουν με συνθήματα για τα εκλογικά αποτελέσματα που τον φέρουν νικητή στον δεύτερο γύρο, απέναντι στον κ. Κώστα Τριαντάφυλλο.

Λίγο πριν τις 21.00 το τοπίο ξεκαθάρισε με τα αποτελέσματα να δείχνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στον κ. Σταμάτη Κάρμαντζη έναντι του Κώστας Τριαντάφυλλου.

Οι πανηγυρισμοί, δεν άργησαν και ο νεοεκλεγμένος πλέον δήμαρχος Χίου δέχτηκε τα πρώτα συγχαρητήρια από τη σύζυγο και την πεθερά του εκτός από τα μέλη του υπόλοιπου επιτελείου του και τα μέλη της ΔΑΠ που ξέσπασαν σε επευφημίες.

Μια τούρτα γενεθλίων από τα εγγόνια του (χθες είχε τα γενέθλιά του) ήρθε και συμπλήρωσε τον εορταστικό κλίμα και ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις:

«Είναι μια σημαντική νίκη, ήταν μια διαδικασία που θα μου μείνει αξέχαστη, ευχαριστώ τον κόσμο, ευχαριστώ όσους με στήριξαν ευχαριστώ και τους υπόλοιπους συνυποψήφιους μου.

Πάμε για ένα δήμο με συναίνεση, με συνεργασία, για ένα δήμο για όλους τους πολίτες με ανοικτές τις πόρτες» δήλωσε για ακόμη μια φορά ο κ. Κάρμαντζης.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 20:32

Τον κ. Σταμάτη Κάρμαντζη δείχνουν ότι έχει επικρατήσει και εκλέγεται ως νέος δήμαρχος Χίου τα πρώτα συγκεντρωτικά (ανεπίσημα) αποτελέσματα σε σύνολο 18.180 εγκύρων ψηφοδελτίων.

Με μικρό αριθμό εκλογικών τμημάτων να λείπει ο κ. Κάρμαντζης παίρνει μέχρι στιγμής 9.339 (51,37%) ψήφους και ο κ. Τριαντάφυλλος 8.841 (48,63%) ψήφους.

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Λ/Α ΕΓΚΥΡΑ ΠΟΣΟΣΤΟ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ 18180
Τριαντάφυλλος Κώστας – Σύμπραξη Αξιών 8841 48,63
Κάρμαντζης Σταμάτης – Σύμπραξη Δημιουργίας 9339 51,37
ΣΥΝΟΛΟ 18180 100,00

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια