Πανικόβλητος ο Μηταράκης μεθοδεύει αποκλεισμούς στην Βουλή

Πανικό αποδίδει ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης στον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, ο οποίος επιχείρησε – αποτυχημένα τελικά – να αποκλείσει να ακουστεί στην Βουλή η θέση της συντονιστικής επιτροπής αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου στο νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό.

Ο κ. Μιχαηλίδης στέλνει μήνυμα στον υπουργό ότι «στην ολομέλεια θα τα ακούσει έτσι ή αλλιώς. Η φωνή του νησιού μας θα ακουστεί δυνατά μέσα και έξω από την Βουλή, ανεξάρτητα από τις δικές του μεθοδεύσεις».

Αναλυτικά, η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021, έχει ως εξής:

«Πανικόβλητος ο κ. Μηταράκης καταφεύγει στις γνωστές τακτικές του, προκειμένου να αποφύγει να ακουστεί ο αντίλογος στους πρωτοφανείς σχεδιασμούς που επιχειρεί στη Χίο.

Στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, η πρόταση από τον εισηγητή του ΚΙΝΑΛ – η οποία έγινε επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ – να προσκληθεί κατά την ακρόαση φορέων η συντονιστική επιτροπή αγώνα αιρετών και κατοίκων της Χίου προκάλεσε την αντίδραση του κ. Μηταράκη, ο οποίος συνεπικουρούμενος δυστυχώς και από το προεδρείο της επιτροπής επιχείρησε ανεπιτυχώς να την αποκλείσει.

Διαβεβαιώνουμε τον κ. Μηταράκη ότι στην ολομέλεια θα τα ακούσει έτσι ή αλλιώς. Η φωνή του νησιού μας θα ακουστεί δυνατά μέσα και έξω από την Βουλή, ανεξάρτητα από τις δικές του μεθοδεύσεις».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια