Παντελής Καμπούρης: Αφανείς ήρωες οι εργαζόμενοι του Νομικού Προσώπου

Δημοσίως ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Νομικού Προσώπου δήμου Χίου ο πρόεδρός του κ. Παντελής Καμπούρης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Πρωτοβουλία για τη Χίου, σημειώνοντας τα ακόλουθα:

«Στο τέλος μίας δύσκολης 5ετούς θητείας, θα πρέπει να πω το ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Νομικού Προσώπου του δήμου Χίου. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι, οι προϊστάμενοι και οι απλοί εργαζόμενοι που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να υλοποιήσουν όσα είχαμε σχεδιάσει εμείς οι αιρετοί.

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι, οι αφανείς ήρωες που πολλές φορές ξεπερνώντας την στενή δημοσιοϋπαλληλική αντίληψη, προσέφεραν τα μέγιστα σε δύσκολες καταστάσεις με μοναδικό στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον Χιώτη πολίτη.

Αυτούς τους εργαζόμενους, οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια, πιστεύοντας ότι οι κάτοικοι του νησιού θα μας δώσουν εκ νέου εντολή προκειμένου εμείς ως πολιτικοί προϊστάμενοι να συνεργαστούμε με άξια υπηρεσιακά στελέχη προσφέροντας ακόμη περισσότερα στον Χιώτη και στη Χιώτισσα».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια