Παντελής Μπουγδάνος: Επενδύουμε στην εκπαίδευση, επενδύουμε στο μέλλον

Τις ευχές του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τη διαβεβαίωση ότι η περιφερειακή ενότητα θα είναι στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, εκφράζει με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παντελής Μπουγδάνος.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα μας, διαχρονικά γνωρίζουμε και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην αξία της Παιδείας. Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι επένδυση στο μέλλον και στην προοπτική των νησιών μας. Γνωρίζουμε ακόμα ότι η εκπαιδευτική διαδικασία δεν είναι μονάχα μετάδοση γνώσης, αλλά πρωτίστως διαπαιδαγώγηση και μετάδοση αρχών και αξιών στις νεότερες γενιές.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Χίου στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και  προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί της,  να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους στην επίλυση όποιων προβλημάτων αντιμετωπίζει. 

Και αυτή τη σχολική χρονιά θα εργαστούμε με σταθερότητα και συνέπεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, για να συνεχίσει να έχει η εκπαίδευση στον τόπο μας τη θέση που της αξίζει”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια