Παραδόθηκε η νέα πτέρυγα του Ανδρεάδειου γυμνασίου Βροντάδου

Αφού χρειάστηκε να περάσει από σαράντα κύματα και να κινδυνεύσει ως έργο με διακοπή της χρηματοδότησής του, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε διοικητικά η νέα πτέρυγα Ανδρεάδειου γυμνασίου Βροντάδου, σήμερα Τετάρτη, 1η Μαρτίου 2017.

Παρόντες στην παραλαβή ήταν ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Στρατής Γδύσης και Ματθαίος Φαφαλιός και ο διευθυντής της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Χίου κ. Λευτέρης Παπαλάνης.

Να σημειωθεί ότι το έργο συνάντησε σημαντικές δυσκολίες κατά την υλοποίησή του, καθώς ο δήμος της Χίου αναγκάστηκε να κηρύξει έκπτωτο τον πρώτο εργολάβο και να ακολουθήσει στη συνέχεια όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες, ώστε το έργο να παραδοθεί στην ώρα του, εντός των προθεσμιών που όριζε η ένταξη της χρηματοδότησής του στο ΕΣΠΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, οι πόροι για την εκτέλεση του έργου θα είχαν χαθεί.

Η νέα πτέρυγα του γυμνασίου αναμένεται να καλύψει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο τις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ο κ. Βουρνούς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δικαίωση της επιλογής του δήμου Χίου να διεκδικήσει δυναμικά την ολοκλήρωση του έργου και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλλαν στην έγκαιρη κατασκευή και παράδοσή του.

andreadeiio 3 andreadeiio 2 andreadeiio 1