Παράκεντρα και εξωθεσμικοί ασκούν διοίκηση στο Νομικό Πρόσωπο

Την σκληρή κριτική τους για την στάση της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη στο έργο του γηπέδου του Εφήβου επανέλαβαν ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας για τη Χίο κ. Μανώλης Βουρνούς και ο δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παντελής Καμπούρης, σε συνέντευξη Τύπου, την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020.

Ο κ. Βουρνούς επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή μετά την κατακραυγή αναγκάσθηκε να αλλάξει ρότα και να πει ότι θέλει το γήπεδο, ενώ την κατηγόρησε σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς της ότι δεν παρέλαβε μελέτη του έργου. Η τεχνική υπηρεσία παρέλαβε cd με την μελέτη, την τεχνική περιγραφή που όριζε με σαφήνεια τι πρέπει να γίνει. Αλλά αυτούς τους 11 μήνες, πρόσθεσε, ούτε ένα χαρτί δεν έστειλε, ούτε καν συζήτησε ο δήμαρχος με το Νομικό Πρόσωπο το τι θα κάνει με αυτό το γήπεδο.

Ο κ. Βουρνούς απέρριψε τον χαρακτηρισμό του ψεύτη που του προσήψε ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης και τον κάλεσε να αποδείξει τι από όλα όσα είπε είναι ψέματα, αλλοιώς πρόκειται για συκοφαντία.

Παράκεντρα ασκούν διοίκηση και δίνουν κατευθύνσεις

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο κ. Καμπούρης ο οποίος μίλησε για παράκεντρο, για συνεδριάσεις του προέδρου του Νομικού Προσώπου με εξωθεσμικούς και συγγενικά πρόσωπα, όπου λαμβάνονται αποφάσεις και δίνονται κατευθύνσεις.

Εμείς, πρόσθεσε, έχουμε δηλώσει ανοικτοί για συνεργασία, αλλά δεν μπορεί να μην καλείται ο αντιπρόεδρος, αλλά να γίνονται τέτοιες συναντήσεις και να λαμβάνονται αποφάσεις και να μας τις ανακοινώνουν.

Στον κόσμο του ο Κάρμαντζης, ούτε κουβέντα για την ταμπακιέρα

Η απάντηση του δημάρχου Χίου στα όσα κατήγγειλαν οι κ.κ. Βουρνούς και Καμπούρης ήρθε λίγο μετά κι έχει ως εξής:

Η σημερινή συνέντευξη των κυρίων Βουρνού – Καμπούρη προκαλεί, δυστυχώς, ιδιαίτερη θλίψη για το φθηνό τρόπο συμπεριφοράς και αντιπολίτευσης στη Δημοτική Αρχή για ακόμα μία φορά. Τα όσα ειπώθηκαν δεν αντέχουν καμία μα καμία κριτική και σχολιασμό, διότι καταδεικνύουν περίτρανα την πολιτική κατρακύλα τους, αλλά και τον πανικό τους για το θετικό τρόπο διοίκησης του δήμου μας.

Τα όσα αόριστα ελέχθησαν για δήθεν παρεμβάσεις συγγενικών προσώπων στη λειτουργία των Νομικών Προσώπων και του δήμου, μόνο γέλωτα προκαλούν, φέρνοντας στο νου μας εικόνες παιδιών που παίζουν στις παραλίες με τα κουβαδάκια τους.

Αν έχετε κύριοι κάτι επιλήψιμο και κολάσιμο να καταγγείλετε, να το πράξετε, εδώ και τώρα, αλλιώς σιωπήστε, γιατί είναι το ελάχιστο που επιβάλλεται να κάνετε.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια