Παρέδωσε την σκυτάλη στον Σκούφαλο ο Αμπαζής, στην ΑΔΕΔΥ

Ο κ. Μάρκος Σκούφαλος διαδέχεται στην θέση του προέδρου της εκτελεστικής γραμματείας του νομαρχιακού τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ, τον κ. Γιώργο Αμπαζή, ο οποίος εντός του τρέχοντος έτους θα συνταξιοδοτηθεί.

Μετά τις εκλογές της 6ης Ιουνίου 2018, την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018, η νέα Ε.Γ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μάρκος Σκούφαλος

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Νικήτας

Γεν. γραμματέας: Σοφία Γατανά

Ταμίας: Δημήτρης Νομικός

Μέλη: Γιώργος Αμπαζής, Στέλιος Καμπούρης, Ιωάννης Στρουμπάκης, Κωνσταντίνος Καρατζάς και Σταύρος Σταυρινούδης.

Ανακοίνωση της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΑΣ

Η ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΑΣ με αφορμή την εκλογή της νέας εκτελεστικής γραμματείας του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ στις 6/6/2018 και την συγκρότηση της σε σώμα ,θέλει να απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους 85 εκλέκτορες – αντιπρόσωποι όλων των εργαζομένων στις δημόσιες υπηρεσίες του νομού μας.

Τονίζει ότι θα συνεχίσει στην ίδια διεκδικητική πορεία, ευρισκόμενη μέσα στους χώρους δουλειάς, πάντα συγκρουόμενη με τα ταξικά συμφέροντα ,που εκφράζονται μέσα απ’ τους μηχανισμούς του κράτους, την κυβερνητική πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα κόμματα εξουσίας, που βάζουν πλάτη στην πολιτική της Ε.Ε. που μας εξαθλιώνει.

Θα είναι πάντα απέναντι στους κυβερνητικούς, εργοδοτικούς συνδικαλιστές του χθες και του σήμερα ξεμπροστιάζοντας τους και δείχνοντας τους το πραγματικό πρόσωπο τους, όσες μεταλλάξεις κι αν κάνουν, όσους αντιμνημονιακούς τίτλους κι αν χρησιμοποιούν, όσους πολιτικούς ή συνδικαλιστικούς χώρους αν γυρίσουν δεν παύουν την κρίσιμη ώρα να λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία, προκειμένου να χτυπούν την ταξική γραμμή που έχει θέση η ΕΝΟΤΗΤΑ- ΔΑΣ από την μια το κεφάλαιο και τους υμνητές του και από την άλλη οι εργαζόμενοι που παράγουν τον πλούτο.

Εμείς έχουμε δείγματα γραφής, συνέπειας λόγων και έργων. Έχουμε επιλέξει μετερίζι δίπλα στον εργαζόμενο, απλώνουμε το χέρι , δίνουμε μάχη των συνειδήσεων, δεν το βάζουμε στα πόδια, δεν είμαστε μονίμως απόντες, δεν αποχωρούμε (όπως παράταξη Ενωτική Αγωνιστική Εκκίνηση στη συγκρότηση σε σώμα), αντέχουμε στην σύγκρουση γιατί θέλουμε να ενώσουμε τους εργαζόμενους –όχι για τα συντεχνιακά- για την κοινωνία της συλλογικότητας , της ειρήνης και του παραγόμενου πλούτου να πηγαίνει υπέρ των παραγωγών.

Τιμήσαμε και θα τιμήσουμε την εντολή των συναδέλφων.

Πάντα παρόντες στο δρόμο του αγώνα που είναι ανηφορικός.

Για την ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΑΣ
Μάρκος Σκούφαλος
Γιώργος Αμπαζής
Παναγιώτης Νικήτας
Σοφία Γατανά
Δημήτρης Νομικός

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια