Πέντε πτήσεις ημερησίως από την Aegean το καλοκαίρι

Με τη δέσμευση ότι από τη θερινή περίοδο το νησί μας θα εξυπηρετείται καθημερινά από 5 πτήσεις της Aegean, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου συνάντηση του Περιφερειακού Διευθυντή της Aegean  Πάρη Επιτροπάκη με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπους τουριστικών φορέων και συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε το θέμα της  αύξησης του αριθμού των πτήσεων την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει λόγω Πάσχα και ο κ. Επιτροπάκης είπε ότι θα εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο.

Παράλληλα ο κ. Επιτροπάκης επισήμανε ότι από τον Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο θα υπάρχει τέσσερις φορές την εβδομάδα σύνδεση  με τη Θεσσαλονίκη.

Ταυτόχρονα προτάθηκε στον Περιφερειακό Διευθυντή της Aegean  τον Μάιο , Ιούνιο και Οκτώβριο  να γίνει προωθητική ενέργεια από την εταιρεία για προσφορά εισιτηρίων 2+2.

Τέλος συμφωνήθηκε  να πραγματοποιηθεί στο προσεχές διάστημα  μία συνάντηση με την Destination Manager της AEGEAN κα Πολίτου