Περίφραξη της έκτασης στο Θόλος αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Χίου

Την περίφραξη της έκτασης ιδιοκτησίας του δήμου Χίου στην περιοχή Θόλος. όπου το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σχεδιάζει να κατασκευάσει την υπερδομή προσφύγων και μεταναστών, αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Χίου, στην συνεδρίασή του, την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.

Όπως εξειδίκευσε την πρόταση ο εισηγητής της κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών, η περίφραξη θα γίνει στο μέτωπο της έκτασης που είναι σε επαφή με την εθνικό οδό Χίου – Καρδαμύλων. Επιπλέον, στον δημοτικό δρόμο που οδηγεί από τη εθνική οδό στο ακίνητο του δήμου θα τοποθετηθεί μπάρα, η οποία θα ανοίγει για την εξυπηρέτηση των ενοικιαστών ακινήτων του δήμου Χίου και  άλλων χρηστών.

Επεσήμανε δε ότι με την κίνησή του αυτή ο δήμος Χίου ενδυναμώνει την παρουσία του στην περιοχή, περιφρουρεί την περιουσία του και στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους της περιοχής.

Στην πρόταση αυτή προσχώρησε – στην διάρκεια διεξαγωγής της ψηφοφορίας – και η παράταξη του δημάρχου, με τον κ. Σταμάτη Κάρμαντζη να διευκρινίζει ότι πρέπει να ορίσει η τεχνική υπηρεσία το ακριβές τμήμα της περίφραξης, καθώς και το κόστος που θα απαιτηθεί. Στην συνέχεια το δημοτικό συμβούλιο θα προχωρήσει στην απόφαση για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια