Περιοδεία στο νοσοκομείο για τους υποψήφιους του ΚΚΕ

Στο νοσοκομείο  Χίου βρέθηκαν για μια ακόμη φορά οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ ,Αγλαΐα Κυρίτση και Άρης Μιχαλάκης.  Συνεχίζοντας τις περιοδείες, μετέφεραν το αισιόδοξο μήνυμα του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ, “τη μοναδική επιλογή που μπορεί να ζωντανέψει ξανά την ελπίδα την Κυριακή 21 Μάη”, όπως υποστηρίζουν.

“Η δικαιολογημένη οργή που υπάρχει στους εργαζόμενους χρειάζεται να εκφραστεί σε ψήφο στο ΚΚΕ με το μυαλό και με την καρδιά. Γιατί είναι εκείνο το κόμμα που την επόμενη μέρα των εκλογών θα μείνει ΚΚΕ και το σημαντικότερο, η ψήφος θα κατατεθεί στο εργατικό λαϊκό κίνημα για την καλύτερη οργάνωση των αγώνων με σκοπό ο λαός μας να ζει με αξιοπρέπεια. Δηλαδή με καλύτερες συνθήκες δουλειάς, μισθούς, με προσωπικό στο νοσοκομείο και στο ΕΚΑΒ, με δημόσιο σύστημα υγείας.

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ μετράει στο γενικότερο πανελλαδικό ποσοστό που βοηθάει την εκλογή περισσότερων κομμουνιστών βουλευτών.
Στο εκβιαστικό δίλημμα της ακυβερνησείας και τις δεύτερες εκλογές, οι υποψήφιοι του κόμματος επισήμαναν ότι τα αστικά  κόμματα μια χαρά έχουν συγκυβερνήσει με όλους, μια χαρά τα προγράμματα τους εξυπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους αφήνοντας τους εργαζόμενους στην ανέχεια και τη φτώχεια.
Ειδικά την περίοδο της πανδημίας, οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία. Χόρτασαν από υποσχέσεις για μονιμοποιήσεις, για προσλήψεις προσωπικού, για γενικότερη στελέχωση του νοσοκομείο σε υλικοτεχνική υποδομή. Στα ίδια και χειρότερα βρίσκονται σήμερα.
Όλα αυτά να γίνουν κριτήριο ψήφου και να κάνουν το βήμα να ψηφίσουν ΚΚΕ για να είναι την επόμενη μέρα δυνατός ο λαός!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.