Περιοδεία του Ανδρέα Μιχαηλίδη σε Ικαρία και Φούρνους

Επίσκεψη στην Ικαρία πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο βουλευτής Χίου και αναπληρωτής τομεάρχης νησιωτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος εκπροσώπησε την αξιωματική αντιπολίτευση στους εορτασμούς των ελευθερίων της Ικαρίας το 1912.

Παράλληλα, επισκέφτηκε με κλιμάκιο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το νοσοκομείου της Ικαρίας, όπου έγινε συνάντηση με τον διοικητή και συζητήθηκαν το θέμα της πορείας των εμβολιασμών στο νησί, η υποστελέχωση του νοσοκομείου και μάλιστα σε σημαντικές ειδικότητες, το κτιριακό κ.ά. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να φέρει τα ζητήματα αυτά στη Βουλή, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε ανοικτή πολιτική συγκέντρωση στον Άγιο Κήρυκο, με ομιλητή τον κ. Μιχαηλίδη και με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 ο βουλευτής με στελέχη του κόμματος επισκέφτηκε τους Φούρνους, όπου είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο, επισκέφτηκε το πολυδύναμο ιατρείο, το λιμενικό και αστυνομικό τμήμα.

Γενική διαπίστωση, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Μιχαηλίδης, είναι η εγκατάλειψη της Ικαρίας και των Φούρνων, κυρίως σε επίπεδο υγειονομικής στελέχωσης, υποδομών και αναπτυξιακών έργων. Ο ίδιος δεσμεύθηκε για την ανάδειξη των ζητημάτων αυτών, τόσο αυτοτελώς, όσο και στο πλαίσιο των ευρύτερων παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την νησιωτική πολιτική και τα θέματα των νησιών.

Φωτό με τον Δήμαρχο Φούρνων κ. Δημήτρη Καρύδη

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια