Περιοδεία Τριαντάφυλλου για ευχές σε λιμεναρχείο, αστυνομία και πυροσβεστική

Ευχές για καλή χρονιά με τους επικεφαλής και τα στελέχη του λιμενικού, της αστυνομίας και της πυροσβεστικής Χίου, αντάλλαξε το πρωί της Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου 2018, ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Κώστας Τριαντάφυλλος.

«Ξεκινήσαμε από το κεντρικό λιμεναρχείο Χίου, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ιδιαιτέρως στα χρόνια της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, με τα στελέχη του να μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους σε πολλές δύσκολες καταστάσεις», δήλωσε ο κ. Τριαντάφυλλος, μετά την συνάντησή του, με την λιμενάρχη Χίου κα Ειρήνη Αργύρη, η οποία τον ενημέρωσε για τη λειτουργία της υπηρεσίας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω των υψηλών απαιτήσεων.

Ακολούθησε συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Χίου κ. Γιώργο Κεβόπουλο και τον διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας, κ. Γιάννη Βουράκη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πυροσβεστική, ενημερώθηκε λεπτομερώς από τον κ. Βουράκη και το μάχιμο προσωπικό, για όλα τα θέματα που αφορούν την πρόληψη και την κατάσβεση των πυρκαγιών, την εκπαίδευση των εθελοντών, την στελέχωση της υπηρεσίας και τον εξοπλισμό.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σχόλια