Πέθαναν τον άνθρωπο για να κάνουν πολιτική

Για γέλια και για κλάματα η ανακοίνωση της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του συμπολίτης μας από την έλλειψη ασθενοφόρου στην Αμανή.

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε αρχικά ο περιφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης προσπαθώντας να κάνει πολιτική, αφού πρώτα “πέθανε” τον άτυχο βορειοχωρούση, δήλωνε ότι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα καλύψει τα έξοδα προσλήψεως οδηγού του υπάρχοντος ασθενοφόρου με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Λίγα λεπτά μετά και προφανώς αφού είχε ενημερωθεί ότι ο συμπολίτης μας νοσηλεύεται μεν αλλά έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο δε, ανασκεύασε τη δήλωση του στα εξής:

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης εκφράζει την βαθιά λύπη του για την περιπέτεια και την ταλαιπωρία συμπολίτη μας στην περιοχή της Βολισσού Χίου. Παράλληλα εκφράζει την έκπληξή του για το γεγονός της έλλειψης οδηγού. Δηλώνει ότι η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα καλύψει τα έξοδα προσλήψεως οδηγού του υπάρχοντος ασθενοφόρου με σύμβαση ορισμένου χρόνου”.

Το παραπάνω είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα των “πολιτικών” και των μεθόδων που χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Η Αμανή ένα χρόνο τώρα είναι χωρίς οδηγό ασθενοφόρου και ο κ. Μουτζούρης και ο κάθε κύριος Μουτζούρης όπως και ο κ. Μηταράκης ή ο κ. Κάρμαντζης θα έπρεπε να είχαν προχωρήσει σε λύση του ζητήματος εδώ και μήνες.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια