Πεζοπορία στον Κάμπο για την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών

Πεζοπορία συνδιοργανώνουν στην περιοχή του Κάμπου,  την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 17:30 – 20:00, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου 2019), το Συμβουλευτικό Κέντρο ΚΕΘΕΑ Χίου και ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Chiosrunning.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να αναδείξει τη συμβολή του αθλητισμού και των κοινωνικών δεσμών στην προσπάθεια του ατόμου για απεξάρτηση.

Σημείο συνάντησης έχει οριστεί  το Εκθεσιακό Κέντρο Γ. Καλουτάς στην Καρδαμάδα.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά τη διαδρομή που θα ακολουθηθεί η εκκίνηση θα γίνει από το Εκθεσιακό Κέντρο με επόμενους σταθμούς τις περιοχές Καρδαμάδα και Άνω Γκιάζου – Αργέντικο – Citrus.

Θα παρουσιαστούν οι ιστορίες των αρχοντικών από τα οποία θα περνούν οι περιπατητές, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν σε τρία αρχοντικά και θα καταλήξουν σε αρχοντικό όπου θα πραγματοποιηθεί  εκδήλωση ενημέρωσης για τη δράση του ΚΕΘΕΑ Χίου.

Οδηγός στον περίπατο θα είναι προσωπικό του Chiosrunning.

Να επισημανθεί ότι ο βαθμός δυσκολίας της διαδρομής θα είναι μικρός 1 στην κλίμακα των 5. Υπολογίζουμε για τη διαδρομή άνετο χρόνο 3 ωρών που σημαίνει κάτι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο την ώρα! H διαδρομή είναι σε βατό δρόμο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια