Πήγε η ΕΜΧ για μηχάνημα καθαρισμού μαστίχας και βγήκε… κουρεμένη

Θύμα διαδικτυακής απάτης κατά πάσα πιθανότητα έχει πέσει η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου, η οποία παρήγγειλε ένα ακριβό μηχάνημα καθαρισμού της μαστίχας, κατέθεσε στην τράπεζα τα χρήματα, αλλά η παραγγελία ουδέποτε εκτελέσθηκε.

Το «δάγκωμα» ανάγεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν το ποσό των 380.000 ευρώ, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται επισήμως.

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει πάνω από έναν μήνα τώρα και – όπως ανέφερε στον astraparis.gr ο πρόεδρος της ΕΜΧ κ. Γιώργος Τούμπος – από τις 13 Δεκεμβρίου έχει σταλεί έγγραφο στην τράπεζα, προκειμένου να παρασχεθούν επισήμως όλα τα στοιχεία του δικαιούχου του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο κατατέθηκαν τα χρήματα.

Γίνονται όλες οι αναγκαίες νομικές ενέργειες, που υποστηρίζονται από δύο νομικά γραφεία της Αθήνας, τονίζει ο κ. Τούμπος και προσθέτει ότι προ το παρόν δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Όταν υπάρξει συγκεκριμένη κατάληξη των ενεργειών, νομικών και τραπεζικών, θα ενημερωθούν και οι αντιπρόσωποι, καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΜΧ.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια