Πίτα με βραβεύσεις για τους Χαλκούσους της Αττικής

Ένα ξεχωριστό Κυριακάτικο πρωινό πέρασαν οι Χαλκούσοι Αττικής και οι φίλοι τους την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο «ΟΑΣΙΣ», όπου έγινε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τους.

Την πίτα ευλόγησε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος. Πλακέτα απονεμήθηκε στην κ. Μαρία – Μαρκέλλα  Βαρώνη Πρόεδρο της Ο.Χ.Σ.Α ., και του Γυναικείου Συνδέσμου «Φίλοι του Χιώτικου Χωριού», για την προσφορά και την αγάπη της για τη Χίο και για την ενορία Χαλκειούς.

Επίσης Βραβείο απονεμήθηκε στην κ. Αργυρώ Κουτσουράδη του Χαριλάου, ως Πρώτη Αγρότισσα  της Ευρώπης για το έτος 2023, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε η βράβευση των παιδιών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Στην Ευθαλία Φωκιανού του Κωνσταντίνου , έπαινο, βιβλίο και χρηματικό ποσό από την κ. Μαριέλλα  Βαρώνη  που πέρασε ΑΠΘ στο τμήμα ηλεκτρολόγων Μηχανικών και μηχανικών Η/Υ..

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταμάτης Χονδρογιωργάκης απηύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε για τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος το 2023. Ο κ. Νικόλαος-Δημήτριος Δημητρίου και ο κ. Νικόλαος Μαρμαρινός  διάβασαν αντίστοιχα τον ταμειακό απολογισμό και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Μετά τις εκλογές το νέο ΔΣ που εξελέγη είναι το εξής:

1 ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2 ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

3 ΒΛΑΧΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

4 ΓΚΙΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ  ΜΙΧΑΗΛ

5 ΓΚΙΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7 ΜΠΡΟΥΖΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

8 ΧΟΝΔΡΟΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ :

ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ

ΣΤΑΜΠΑ ΒΑΣΙΛΕΊΑ ΤΟΥ ΙΣΙΔΏΡΟΥ.

Θα πραγματοποιηθεί  εντός των προσεχών ημερών  συγκρότηση σε σώμα των εκλεγέντων  για εκλογή νέου    Δ.Σ.