Πλήθος εκδηλώσεων για την «Ναυτική εβδομάδα» στο ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»

Σειρά εκδηλώσεων, για την οικονομία, την κοινωνία και τον πολιτισμό έχει το πρόγραμμα της «Ναυτικής εβδομάδας», που διοργανώνεται στο ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» την προσεχή εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Δευτέρα 22 έως το Σάββατο 27 Ιουνίου 2015.

Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με τα εγκαίνια της έκθεσης του Μπάμπη Κοιλιάρη, στις 8 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ στις 8 το βράδυ της Τρίτης 23 Ιουνίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έναρξης του ευρωπαϊκού συνεδρίου για την ναυτιλία, τις συνδυασμένες μεταφορές και τα λιμάνια, που οργανώνει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση –  μουσική βραδυά με τον Αντώνη Μωραϊτάκη, ενώ την επομένη ημέρα, Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ., θα υπάρχει ομιλία του υποναυάρχου του Π.Ν. κ. Μάρκου Μάστρακα για τις νικηφόρες ναυμαχίες 1912 – 1913.

Οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν το Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015, στα Καρδάμυλα και θα περιλαμβάνουν λαμπαδηφορίες, χορευτικές εκδηλώσεις και πυροτεχνήματα, με τη συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου, του Φιλοπρόοδου Ομίλου και του Συλλόγου Γυναικών Καρδαμύλων.

Όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο διευθυντής του Ιδρύματος κ. Παύλος Καλογεράκης, με τις εκδηλώσεις αυτές τιμούμε τους αγώνες των ναυτικών μας, την ναυτοσύνη και στηρίζουμε τον τόπο μας και την κοινωνία της Χίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια