Ποιά μέτρα, πρόσκληση στους πιστούς για το ευχέλαιο στον Προφήτη Ηλία Βροντάδου

Στο κενό φαίνεται ότι πέφτουν τόσο τα απαγορευτικά μέτρα της πολιτείας, όσο και οι παραινέσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για μη προσέλευση των πιστών στις εκκλησίες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, 15 Απριλίου 2020, οπότε και έγινε κεκλεισμένων των θυρών η ακολουθία του ευχελαίου στις εκκλησίες της Χίου, όπου έγινε, αναρτήθηκε στην σελίδα του ιερού ναού Προφήτη Ηλία Βροντάδου η ακόλουθη πρόσκληση:

«Τη Μεγάλη Τετάρτη έλαβε χώρα η Ακολουθία του Μεγάλου Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Βροντάδου κεκλεισμένων των θυρών. Όσοι πιστοί επιθυμούν, μπορούν να προσέλθουν στον πρόναο για λάβουν τη θεία ευλογία. Παρακαλούμε να προσκομίσει έκαστος βαμβάκι και να τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού COVID 19 SARS. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Καλό Πάσχα με υγεία!!!».

Η ανάρτηση αυτή έγινε λίγο πριν τις 10:30 της Μεγάλης Τετάρτης και προϊδεάζει για το τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες ημέρες έως και την ημέρα της Ανάστασης.