Πολλά τα ψηφαλάκια, σύντροφοι

132

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΕΒΗ |

Διάλογο με την επιτροπή των ανωνύμων, την αυτοαποκαλούμενη «παγχιακή επιτροπή αγώνα», δηλώνει – και μάλιστα με περισσή ικανοποίηση – ότι άνοιξε, στην συγκέντρωση του κ. Νότη Μαριά, ένας εκ των στελεχών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που προσφάτως αναδείχθηκε σε υψηλή θέση της νομαρχιακής επιτροπής Χίου.

Να του υπενθυμίσουμε, λοιπόν, ότι πρόκειται για:

Την επιτροπή, η οποία έως σήμερα δεν έχει δηλώσει ευθαρσώς και δημοσίως ποιοί την αποτελούν, ώστε οι πολίτες της Χίου να γνωρίζουν ποιούς να πιστώνουν ή να χρεώνουν για τις κινήσεις και τις δραστηριότητές της στο προσφυγικό.

Την επιτροπή, η οποία ρίχνει «μαύρο» στην ενημέρωση, αποκλείοντας μέσα ενημέρωσης της Χίου, διαχωρίζοντάς τα σε «φιλικά» και «εχθρικά», ενώ – παράλληλα – κάποιοι που φέρεται να είναι μέλη της κάνουν ότι δεν ξέρουν πώς διακινούνται οι ανακοινώσεις της.

Την επιτροπή, στην πρόσκληση της οποίας για την συγκέντρωση στην πλατεία Βουνακίου αρνήθηκε να ανταποκριθεί η διοικούσα επιτροπή Χίου της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας ότι δεν σέρνεται πίσω από επιτροπές ανωνύμων.

Αρκετά, δεν χρειάζεται προς το παρόν να παραθέσουμε άλλα. Γιατί αν μπούμε και πιο βαθειά θα κοκκινίσουν και οι πέτρες.

Κάπως έτσι, να υπενθυμίσουμε, σύρθηκαν τοπικοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες, προφανώς υπολογίζοντας (συνάμα δε και προσβλέποντας) ότι «είναι πολλά τα ψηφαλάκια».

Σχόλια