«Πόρτα» και από το δημοτικό συμβούλιο στον Σύλλογο “Μαστίχα”

Σε αναστολή λήψης απόφασης για χρηματοδότηση του συλλόγου “Μαστίχα” για την διοργάνωση φεστιβάλ γευσιγνωσίας, το 1ο chios food festival, στο νησί μας οδηγήθηκε το δημοτικό συμβούλιο Χίου κατά την συνεδρίαση του την Τρίτη 23 Απριλίου 2019.

Η πρόεδρος του συλλόγου “Μαστίχα” κα Άννα Κλαδιά έθεσε ερώτημα στο δημοτικό συμβούλιο αναφορικά με το αίτημα συνδιοργάνωσης που έχει καταθέσει από τον περασμένο Δεκέμβριο στον δήμο Χίου, προκειμένου να υλοποιήσει στο νησί, φεστιβάλ γευσιγνωσίας, στο οποίο θα συμμετέχουν – γνωρίζοντας το νησί μας και αυξάνοντας την τουριστική κίνηση – πάνω από 400 άτομα, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, γευσιγνώστες κ.λπ.

Με δεδομένη την διένεξη που υπάρχει μεταξύ του Συλλόγου “Μαστίχα” και της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και η οποία εκδηλώθηκε δημοσίως με ανακοίνωση τη ΕΜΧ, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα τουρισμού κ. Δημήτρης Καράλης, όπως και ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς, απάντησαν ότι το αίτημα θα μείνει στην αναμονή έως ότου διευθετηθούν οι όποιες διενέξεις υπάρχουν με την ΕΜΧ. «Πρέπει να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ΕΜΧ, ειδικά σε δύσκολες και πονηρές εποχές, όπως αυτές διανύουμε», σημείωσε ο δήμαρχος

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια