Προπαγάνδα για τα σκουπίδια

Ούτε ούτε, ούτε δύο, αλλά απανωτά πέντε δελτία Τύπου έστειλε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Χίου κ. Παναγιώτης Αναγνώστου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020, για να μας «ενημερώσει» για τα αυτονόητα, δηλαδή το καθημερινό έργο της υπηρεσίας, έτσι όπως θα έπρεπε να γίνεται, εν ολίγοις την καθημερινή ρουτίνα.

Ένα για την… δρομολόγηση της αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων (παλιά αυτοκίνητα) από το Λιθί, το δεύτερο για το σάρωθρο που καθαρίζει στον Βροντάδο, το τρίτο για απολυμάνσεις σε σχολεία του νησιού, το τέταρτο πάλι για απολυμάνσεις με μπόλικο φωτογραφικό υλικό στο σχολείο Βολισσού κι ένα πέμπτο (ίσως το μόνο που έχει κάποια αξία), για την αγορά ανοικτού αυτοκινήτου μεταφοράς ογκωδών αντικειμένων στην Αμανή.

Αγαπητέ κ. Αναγνώστου, όχι άλλο κάρβουνο, μπαφιάσαμε και δεν αφορά μόνον εσάς αλλά όλο το συστηματάκι της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη. Ναι, να μας ενημερώνετε κι εμείς με τη σειρά μας τους πολίτες, αλλά για κάτι που έχει αξία, όχι για την ρουτίνα, τα καθημερινά και τα αυτονόητα.

Έτσι που το πάτε, σε λίγο θα μας στέλνετε δελτία Τύπου για τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων και θα μας το παρουσιάζετε ως κατόρθωμα. Νισάφι πια.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια