Προσκλητήριο του ΚΚΕ στους Χιώτες για ενδυνάμωσή του στις εκλογές

Ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο Χίου και την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, έστειλαν οι ομιλητές από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στην είσοδο της Απλωταριάς, το βράδυ της Τρίτης 14 Μαΐου 2019.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χίου με την Λαϊκή Συσπείρωση κ. Μάρκος Σκούφαλος πρόβαλε την παράταξή του ως την μοναδική δύναμη που στάθηκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, μίλησε για τριχοτόμηση της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ κατηγόρησε τον επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών κ. Κώστα Τριαντάφυλλο, επειδή ψήφισε τα μνημόνια, το Δίκτυο Πολιτών για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την Χιακή Συμπολιτεία ότι προσπάθησε να ξεπλύνει την ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ και σε πολλά σημεία συντάχθηκε με την δημοτική αρχή Βουρνού.

Στους χαιρετισμούς τους ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Σταύρος Τάσσος και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κα Αγλαΐα Κυρίτση αναφέρθηκαν κυρίως στο πρόγραμμα και στους στόχους για την Περιφέρεια, ενώ ο κεντρικός ομιλητής και υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Δήμος Κουμπούρης, ανέλυσε την πολιτική του κόμματος εν όψει των ευρωεκλογών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια