Προσλήψεις 12 εποχικών πυροσβεστών στη Χίο, 962 σε όλη τη χώρα

Αρχίζει αύριο Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη 12 εποχικών πυροσβεστών στη Χίο και συνολικά 962 σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την προκήρυξη διαγωνισμού από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τη Χίο θα προσληφθούν 2 άτομα στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Καρδαμύλων, δύο άτομα στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Αρμολίων και 8 άτομα πεζοπόρο τμήμα στην έδρα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου

Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στην πυροσβεστική υπηρεσία Χίου, συμπεριλαμβανομένου και του σαββατοκύριακου και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στις ορισθείσες επιτροπές παραλαβής δικαιολογητικών.

Η διάρκεια της σύμβασης ορισμένου χρόνου θα είναι θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της, η οποία θα καθοριστεί με νεώτερη διαταγή του αρχηγού Π.Σ. μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2019.

Μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενές θέσεις, με απόφαση αρχηγού Π.Σ. δύναται να εκδοθεί συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών.

Σημειώνεται ότι εκτός από τα μόρια που προβλέπονται για τα προσόντα του καθενός από τους υποψηφίους, 50 μόρια παίρνει όποιος έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης στις ένοπλες δυνάμεις, ως έφεδρος αξιωματικός, στις ειδικές δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων ή στην προεδρική φρουρά.

Επίσης, 30 μόρια παίρνουν τα παιδιά των πυροσβεστών που έχασαν την ζωή τους σε ώρα υπηρεσίας ή είναι τέκνο Ελλήνων πολιτών, που έχασαν τη ζωή τους ή έχουν ανικανότητα σε ποσοστό τουλάχιστον 67% συνέπεια τρομοκρατικής πράξης, ενώ 25 μόρια παίρνουν οι γονείς ή τέκνα πολύτεκνων ή τρίτεκνων οικογενειών.

Ακολουθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού

pirosvestiki

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια