Πρόσληψη στελέχους στην διαχείριση ασφάλειας τροφίμων από την ΕΜΧ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου προκηρύσσει μία (1) θέση εργασίας για την πρόσληψη στελέχους στη Διαχείριση Ασφάλειας Τροφίμων.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πανεπιστημιακό Πτυχίο σε σχετική θεωρητική κατεύθυνση (π.χ Χημεία, Τεχνολογία Τροφίμων, Γεωπονία, κ.λπ.).
  • Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 10 ετών σε σχετικό εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό.
  • Άριστη γνώση ξένων γλωσσών (Αγγλικά ή/και Γαλλικά ή/και Γερμανικά – Proficient user).
  • Γνώσεις και εμπειρία στη μικροβιολογία τροφίμων.
  • Σημαντική εμπειρία στα διεθνή πρότυπα HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 16128, IFS, BRC, HALAL και δυνατότητα πιστοποίησης από εξουσιοδοτημένους φορείς.

Αρμοδιότητες:

  • Εφαρμογή και διαρκής βελτίωση των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.
  • Συμμόρφωση με διεθνή πρότυπα και κανονισμούς (HACCP, ISO 22000, ISO 9001, ISO 16128, IFS, BRC, HALAL).
  • Διαχείριση ελέγχων και πιστοποιήσεων από εξουσιοδοτημένους φορείς.
  • Παρακολούθηση και εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών στη μικροβιολογία τροφίμων.
  • Συνεργασία με εσωτερικές ομάδες και εξωτερικούς συνεργάτες για τη διασφάλιση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους έως την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2025 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: iparthenidou@gummastic.gr με τίτλο: Αίτηση για τη θέση Διασφάλισης Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων”.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: 2271021001εσωτ.204, κα Ε. Παρθενίδου).