Πρωτοχρονιάτικο φλουρί 400.000 ευρώ από τον Βουρνού στο Επιμελητήριο Χίου

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Επιμελητηρίου Χίου, το βράδυ της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου 2019, καθώς ανακοίνωσε ότι καθιστά το Επιμελητήριο συνεργάτη και συνέταιρο στην διαχείριση ποσού 400.000 ευρώ για την τουριστική προβολή του νησιού.

Το ποσό αυτό προέρχεται από το ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου για τον δήμο Χίου κι όπως ανακοίνωσε κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας με το Επιμελητήριο Χίου για την υλοποίηση σειράς δράσεων με στόχο την προβολή της Χίου.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν θα ενταχθούν στην δραστηριότητα του ιδιωτικού φορέα τουρισμού, που βρίσκεται στα σκαριά με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Χίου.

Στην εκδήλωση κοπής της πίττας του Επιμελητηρίου έκανε σύντομο απολογισμό της δράσης του 2018 ο πρόεδρός του κ. Παντελής Λεγάτος, ενώ παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων του νησιού και πλήθος μελών του Επιμελητηρίου.

Τυχερός της βραδιάς, πέρα από το… φλουρί Βουρνού, ήταν ο επαγγελματίας κ. Δημήτρης Γρηγοράκης.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια