Πρόβα τζενεράλε για το Θόλος (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022 η Συντονιστική Επιτροπή αιρετών και κατοίκων της Χίου, στο Θόλος, στέλνοντας το μήνυμα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και στη κυβέρνηση ότι οποιαδήποτε ενέργεια για τη δημιουργία νέας δομής στη περιοχή θα τους βρει απέναντι.

Πρόκειται για μια πρόβα τζενεράλε της Συντονιστικής επιτροπής των κατοίκων της Λαγκάδας, της Συκιάδας, των  Καρδαμύλων του Βροντάδου και της Χίου που συγκεντρώθηκαν στο Θόλος σήμερα σε μια ύστατη προσπάθεια να πάρει πίσω το υπουργείο τον σχεδιασμό του, πριν οδηγηθούμε πάλι σε νέα σύγκρουση.

Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι και θα είναι σε ετοιμότητα αφού όπως όλα δείχνουν από πληροφορίες έχει προγραμματιστεί η έναρξη κάποιων εργασιών από την ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ την ερχόμενη Τρίτη. Οι εργασίες περιλαμβάνουν πραγματοποίηση τομών αρχαιολογικού ενδιαφέροντος παρουσία εκπροσώπου της αρχαιολογικής υπηρεσίας Χίου.

Τα μέλη της επιτροπής θα παραμένουν στον χώρο πανέτοιμοι, ήδη έχουν καθοριστεί βάρδιες φύλαξης και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 θα βρίσκονται στον χώρο.

Να σταματήσει να αναλογιστεί το τι επιχειρεί να κανει και να σεβαστεί τους νόμους και τη λειτουργία του συγκροτημένου κράτους και να μην λειτουργεί με όρους παρακράτους κάλεσε τον κ. Μηταράκη, ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια