Προβολή της Χίου στην τουριστική αγορά της Ιταλίας

Η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Φορέα Τουρισμού Χίου συμμετείχε σε ειδική εκδήλωση παρουσίασης ελληνικών προορισμών σε Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες, την οποία οργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Μιλάνου.

Στην εκδήλωση, με τίτλο «Η Ελλάδα συναντάει το Τορίνο / La Grecia incontra Torino», πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις, με σκοπό να παρουσιαστούν όχι μόνο οι δημοφιλείς, αλλά και οι λιγότερο γνωστοί ελληνικοί προορισμοί, έχοντας την ευκαιρία να προβάλουν το τουριστικό τους προϊόν και να αναζητήσουν συνεργασίες στην Ιταλική τουριστική αγορά, πραγματοποιώντας απευθείας επαφές.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στο Τορίνο, όπου και έγινε παρουσίαση στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις τουριστικής προβολής Π.Ε. Χίου».

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Νίκος Νύκτας, σημείωσε ότι η παραπάνω δράση αποτελεί την συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την προσέγγιση της ιταλικής τουριστικής αγοράς, η οποία θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά, καθώς η Χίος έχει στοιχεία που ταιριάζουν στην τουριστική αγορά της Ιταλίας.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια