Ψαριανά Χριστούγεννα

Γιορτινές μελωδίες, παιδικά χαμόγελα, ατελείωτη διασκέδαση με παιχνίδι, χορό, θεατρική παράσταση, γλυκίσματα, κεράσματα, πυροτεχνήματα και πολλά δώρα ήταν όλα όσα συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό στην  εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών, με τη συμβολή του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαρών «Ο Κωνσταντίνος Κανάρης».

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, το ραντεβού δόθηκε στην κεντρική πλατεία για να γίνει το άναμμα του δέντρου και να σηματοδοτηθεί η επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν τα δρώμενα με τα Σπιτάκια του Άγιου Βασίλη και των Ξωτικών, τους Ξυλοπόδαρους, τους Τάρανδους, το Χιονάνθρωπο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν πώς να κατασκευάσουν Κονκάρδες, απόλαυσαν Face Painting & Bubble Show!!!

Τα δρώμενα αυτά έλαβαν χώρα και τις δύο ημέρες, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου ανέβηκε η παιδική θεατρική παράσταση «Η Χιονάτη και οι 7 υπέροχοι μουσικοί» στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων.

«Με πολύ αγάπη και μεράκι και με το βλέμμα στραμμένο στους μικρούς μας φίλους, στα παιδιά μας, αλλά και σ’ όλους τους μεγάλους που κρύβουν ένα παιδί μέσα τους, διοργανώσαμε αυτό το ονειρικό διήμερο που χάρισε πολλές μαγικές στιγμές και δημιούργησε νέες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες.

Ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών, στολίσαμε γιορτινά το νησί μας και είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε την πιο φωτεινή και γιορτινή περίοδο του χρόνου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέδραμαν στην επίτευξη αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης.

Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, ελπίδα και αλληλεγγύη σε όλες και όλους», τόνισε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος.