Ψηφίστε κατά βούληση, αλλά προσοχή στην… ούγια, λέει ο Βουρνούς

Κατά την κρίση τους, όπως και στον πρώτο γύρο, αλλά με προσοχή τόσο για τον επικεφαλής, όσο και για αυτούς που θα εκλεγούν από τον κάθε συνδυασμό, καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, ο συνδυασμό Πρωτοβουλία για τη Χίο του κ. Μανώλη Βουρνού.

Ο συνδυασμός στην ανακοίνωσή του, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, αποφεύγει να ταχθεί ευθέως υπέρ κάποιου εκ των δύο διεκδικητών της θέσης του δημάρχου, των κ.κ. Κώστα Τριαντάφυλλου και Σταμάτη Κάρμαντζη και ζητά από τους ψηφοφόρους να έχουν ως γνώμονα την «η συνέχιση του έργου που έχει θεμελιωθεί και η προσωπικότητα, τόσο των επικεφαλής, όσο και των ανθρώπων, οι οποίοι εκλέγονται στον κάθε συνδυασμό και οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν τη διοίκηση και να διαχειριστούν το αύριο της Χίου».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Πρωτοβουλίας έχει ως ακολούθως:

«Η Πρωτοβουλία για τη Χίο ευχαριστεί τους χιλιάδες συμπολίτες μας που την τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Κυριακής. Δυστυχώς, η “Πρωτοβουλία”, με μία μικρή ποσοστιαία διαφορά μένει έξω από τον επόμενο γύρο των εκλογών.

Η Πρωτοβουλία για τη Χίο ως συνδυασμός κάλεσε από την αρχή τους ψηφοφόρους να οξύνουν την κρίση τους και να ψηφίσουν αυτό που θεωρούν καλύτερο. Ασφαλώς, με τον ίδιο τρόπο πιστεύουμε ότι θα πρέπει και τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών να ψηφίσει η καθεμία και ο καθένας μας. Μόνος γνώμονας για την Πρωτοβουλία είναι η συνέχιση του έργου που έχει θεμελιωθεί και η προσωπικότητα, τόσο των επικεφαλής, όσο και των ανθρώπων, οι οποίοι εκλέγονται στον κάθε συνδυασμό και οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν τη διοίκηση και να διαχειριστούν το αύριο της Χίου.

Οι δυνατότητες συνεργασίας στα πλαίσια του “Κλεισθένη Ι” και οι τρόποι που μπορεί να γίνει αυτό, είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει μετά τη Δευτέρα. Η παρουσία και ο τρόπος λειτουργίας της Πρωτοβουλίας μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο στόχο θα έχει το αύριο της Χίου, αυτό για το οποίο δουλέψαμε 5 χρόνια τώρα, αυτό στο οποίο θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας».

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια