Ψήφο κατά βούληση από Σπιλάνη

Δεν δίνει «γραμμή» στους ψηφοφόρους της, η παράταξη του κ. Γιάννη Σπιλάνη. Σε ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών Βορείου Αιγαίου, τα ευχαριστήρια για την στήριξη διαδέχεται η διαπίστωση ότι σαφώς το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ικανοποιεί και η διαβεβαίωση ότι στα έδρανα του περιφερειακού συμβουλίου, θα συγκροτηθεί ένας ισχυρός δημοκρατικός πόλος .

«Είναι προφανές ότι το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Ωστόσο με τη δύναμη που μας έδωσε η ψήφος σας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο προκειμένου να υπηρετήσουμε το όραμα μας και τις πραγματικές ανάγκες των νησιών μας.

Έχουμε υποχρέωση να αξιοποιήσουμε τη δυνατότητα που με την ψήφο σας δώσατε εσείς οι πολίτες των νησιών μας στη Συμπαράταξη Πολιτών για τη συγκρότηση ενός ισχυρού δημοκρατικού πόλου μέσα στο Π.Σ που να επηρεάζει τις εξελίξεις. Για το λόγο αυτό σαν παράταξη, που υποστηρίζουμε την απλή αναλογική, εργαζόμαστε για την υπερκομματική σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων που εκφράζονται μέσα σ’ αυτό και επιδιώκουμε τη συνεργασία, με βάση τις αρχές και τις αξίες μας -ακόμα και σε προγραμματικό επίπεδο- και με κύριο γνώμονα το κοινό συμφέρον των συμπολιτών μας.

Η απλή αναλογική έδωσε επιτέλους στην αυτοδιοίκηση αυτήν την ευκαιρία. Μια νέα εποχή για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αρχίζει.

Τα μέλη, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι της Συμπαράταξης Πολιτών θα προσέλθουμε την επόμενη Κυριακή στις κάλπες για την εκλογή περιφερειάρχη πράττοντας κατά την κρίση μας. Από την 1ητου Σεπτέμβρη θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, μαζί με όλους τους πολίτες που συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες ελπίδες, γι’ αυτή τη νέα εποχή», αναφέρει η Συμπαράταξη Πολιτών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια