Ψηφοθηρία Μηταράκη με τα τεστ κορονοϊού στους μαθητές του 7ου δημοτικού

Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος εκμεταλλευόμενος ακόμα και την πανδημία του κορονοϊού και την αγωνία των πολιτών σπεύδει να διαβεβαιώσει ότι «κατόπιν ενεργειών μου» διενεργούνται μοριακά τεστ στους μαθητές της έκτης τάξης του 7ου δημοτικού σχολείου Χίου, όπου και εμφανίσθηκαν κρούσματα κορονοϊού.

Παρόλο που η διαδικασία της διενέργειας τεστ είχε ξεκινήσει, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, έσπευσε σήμερα Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, να μπει «σφήνα», βάζοντας στο… κόλπο την διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου και τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χίου.

Διαβάστε τι λέει και θυμηθείτε μαυρογιαλούρικες πρακτικές

«Μετά από την έντονη ανησυχία που προκλήθηκε τόσο σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές όσο και στις υγειονομικές αρχές του νησιού, με την είδηση των δύο νέων κρουσμάτων στο 7ο δημοτικό σχολείο Χίου, το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Χίου και υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη, ανταποκρινόμενο στο αίτημα των εκπαιδευτικών και των υγειονομικών αρχών, προέβη στην άμεση εξασφάλιση μεγάλου αριθμού μοριακών τεστ covid-19, για τους μαθητές της ΣΤ τάξης του 7ου δημοτικού σχολείου Χίου.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χίου κ. Αριστείδη Κελεπερτζή και τη διοικήτρια του “Σκυλίτσειου” Γενικού Νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη,
από σήμερα, 10 π.μ. θα ξεκινήσει ο έλεγχος με μοριακά τεστ.

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης θα πραγματοποιήσουν τον προληπτικό μοριακό έλεγχο ανά 20 άτομα,
προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων εντός του
νοσοκομείου Χίου».