Κατεσβέσθη η πυρκαγιά στο Καμπί, ανάμεσα σε Άγιο Γιώργη και Βέσσα (φωτό)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 01:14 (Τρίτη) Κατεσβέσθη η πυρκαγιά στην περιοχή Καμπί, ανάμεσα στον Άγιο Γιώργη και την Βέσσα, μετά από μία και πλέον ώρα συντονισμένων προσπαθειών ανδρών της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου και εθελοντών που επιχείρησαν στην περιοχή.

Η τελευταία εικόνα που μεταδίδεται από την περιοχή είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον φλόγες και όλες οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην αντιμετώπιση μικροεστιών και κυρίως στην αποτροπή αναζωπυρώσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 01:02 (Τρίτη) Σκληρή μάχη με τις φλόγες σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Γιώργη και την Βέσσα, στην θέση Καμπί, δίνουν οι πυροσβέστες και εθελοντές από διάφορα σημεία της Χίου, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας.

Στην περιοχή πνέουν κατά διαστήματα ισχυροί άνεμοι που αναζωπυρώνουν τις φωτιές και δυσχεραίνουν το πυροσβεστικό έργο.

Πάντως, οι τελευταίες εικόνες από το μέτωπο της πυρκαγιάς είναι συγκρατημένα αισιόδοξες για θετική εξέλιξη του έργου της κατάσβεσης.

ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΙΟΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΙΟΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΙΟΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΙΟΣ
ΦΩΤΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΟΝΙΟΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23:58 Διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε ανάμεσα στον Άγιο Γιώργη και την Βέσσα.

Στο σημείο επιχειρούν ήδη με επτά οχήματα άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23:38

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 11.30 το βράδυ της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου 2020, στην περιοχή Καμπί, ανάμεσα στον Άγιο Γιώργη τον Συκούση και την Βέσσα.

Στο σημείο σπεύδουν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χίου.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια