Ραβιόλια με ταμπουρά

Μιας και ζούμε το αμερικανόφερτο halloween,  ας απολαύσουμε λίγη γεύση από κολοκύθα- ταμπουρά. Η συνταγή είναι παραδοσιακή καμπούσικη.

Βράζετε τον ταμπουρά και τον στραγγίζετε να στεγνώσει. Την επομένη μέρα, του ρίχνεις κανέλα, 1 χούφτα ρύζι βρασμένο, μοσχοκάρφι. Ζυμώνεις ζύμη με λίγο λάδι, αλεύρι και νερό. Ανοίγεις φύλλο και κόβεις στρογγυλά ζυμαράκια με ένα ποτήρι. Βάζεις μια κουταλιά από τη γέμιση και τα κλείνεις με πιρούνι.Τα τηγανίζεις σε καυτό λάδι και τέλος ρίχνεις πάνω τους σιρόπι, ή άχνη και κανέλα.