Ρεσάλτο Λαγκαδούσων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Κλειστές βρήκαν τις πόρτες των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Χίου κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, οι Λαγκαδούσοι οι οποίοι μετά τη συγκέντρωση και την πορεία που πραγματοποίησαν στους δρόμους της πόλης φαίνεται ότι προετοίμαζαν και νέα συμβολική κατάληψη στον χώρο.

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019,  συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βουνακίου διαμαρτυρόμενοι για την εγκατάσταση μονάδας καύσης τηγανέλαιων στη Λαγκάδα και εν συνεχεία πραγματοποίησαν πορεία μέσω της Απλωταριάς και της οδού Ψυχάρη στην Προκυμαία και από κει έφτασαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Βλέποντας κλειστές τις πόρτες στην αρχή δημιουργήθηκε μια σύγχυση, ακολούθησαν διαμαρτυρίες και συνθήματα κατά της κυβέρνησης  και με βάση σχεδίου που εκπονήθηκε επί της οδού, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση εξωτερικής κατάληψης.

Ένας Λαγκαδούσης ανέβηκε με ανεμόσκαλα στο μπαλκόνι των γραφείων όπου και κρέμασε μαύρες σημαίες και το κεντρικό πανό της εκδήλωσης υπό τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων.

Η συνέχεια του σχεδίου προέβλεπε την αναγραφή συνθημάτων, ήδη είχαν αγοραστεί τα σπρέι από παρακείμενο κατάστημα, όμως με την παρέμβαση τόσο των αστυνομικών όσο και ψυχραιμότερων συνθήματα δεν ανεγράφησαν και η επιχείρηση έληξε εκεί.

Οι συγκεντρωμένοι μετά τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκαν στα γραφεία του υποψηφίου δημάρχου κ. Μανώλη Στάθη όπου τους περιμένει μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Δικτύου Πολιτών.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια