Ρήγμα στο… βαθύ ΠΑΣΟΚ Χίου λίγο πριν τις εκλογές

Απροσδόκητες εξελίξεις για το εκλογικό μέλλον του ΚΙΝΑΛ στη Χίο κατά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 σηματοδοτεί η έκφραση αποδοκιμασίας και διαφωνίας στους χειρισμούς της κας Φώφης Γεννηματά στις σχέσεις του κόμματος με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, κάτι που οδήγησε τον τελευταίο εκτός των τάξεών του.

Παρέμβαση επί του ζητήματος αυτού ασκήθηκε από σειρά στελεχών του παλαιού, κυρίως, ΠΑΣΟΚ στη Χίο, οι οποίοι με κείμενο που υπογράφουν αποδίδουν στην κα Γεννηματά τις ευθύνες για ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στην ενότητα της παράταξης.

Το κείμενο υπογράφουν – μεταξύ άλλων – οι κ.κ. Παναγιώτης Καμίτσης, Κώστας Γανιάρης, Νίκος Λεοντάρας, Ευθύμης Μονίαρος κ.ά., ενώ η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Ελπίδα Τσουρή, που το ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το σχολιάζει ως εξής: «Αν πω ότι διαφωνώ έστω σε μία επισήμανση, θα πω ψέμματα. 
Αυτά, προς το παρόν…».

Αναντίρρητα, η κίνηση αυτή δημιουργεί πρόβλημα στην συσπείρωση του ΚΙΝΑΛ εν όψει των εκλογών, ενώ δεν είναι σαφές αν οι διαμαρτυρόμενοι θα μείνουν μόνον στη έκφραση της γνώμης τους ή θα προχωρήσουν και σε άλλες κινήσεις, όπως παραιτήσεις, αποχωρήσεις κ.λπ.

 

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια